Shqip   English   German  

Fizioterapie

Fizioterapia është një disiplinë autonome në fushën e terapisë, e cila reflekton tri shtyllat e mjekësisë konvencionale së bashku me Mjekësi dhe Infermieri.
Kjo rrit cilësinë e jetës dhe është drejtuar në eliminimin e dhimbjes dhe mosfunksionimit fizikë. Fizioterapia përdoret në trajtim, rehabilitim, parandalimin dhe promovimin e shëndetit, si dhe në trajtimin paliativ të aplikuar.
Fizioterapia aplikohet tek Pacientet e aksidentuar , njerëzit me sëmundje akute ose kronike, personat me aftësi të kufizuar,por edhe te Personat e Shëndoshe në parandalimin e sëmundjeve.
Fizioterapia trajton Sitemin Muskuloskeletal, Organet e brendëshme , Sistemin Neuromotorik , Sensorik dhe Psiqikë.

Masat e trajtimit, këshillim dhe udhëzim:

-Terapi respiratore
- Terapi relaksuese
-Terapia te Lëvizjes
-Terapia dhe Lëvizja në ujë
-Terapi kardiovaskulare
-Lymphological Fizioterapia
-Terapia Manuale
- Masazha
-Terapia e trajnimit Mjekësi (MTT)
-Fizioterapia neurologjike
-Hippotherapy
-Fizioterapia Sportive
-Trajtimi Triggerpoint
-Trajtimi Vestibular
-Elekroterapi
-Hidroterapi
-Masazhe e muskujve dhe indeve lidhëse
-Terapie te Nxeht dhe të ftohtë
-Ultratinguj terapisë
-Trajtim në shtëpi
-Terapie personale si dhe ne Grupe2013 (C)ORS. All rights reserved. | www.ors-rks.com