Shqip   English   German  

Fizioterapie

Fizioterapia është një disiplinë autonome në fushën e terapisë, e cila reflekton tri shtyllat e mjekësisë konvencionale së bashku me Mjekësi dhe Infermieri. Kjo rrit cilësinë e jetës dhe është drejtuar në eliminimin e dhimbjes dhe mosfunksionimit fizikë. Fizioterapia përdoret në trajtim, rehabilitim, parandalimin dhe promovimin e shëndetit, si dhe në trajtimin paliativ të aplikuar. Fizioterapia aplikohet tek Pacientet e aksidentuar , njerëzit me sëmundje akute ose kronike, personat me aftësi të kufizuar,por edhe te Personat e Shëndoshe në ...

me shume...

2013 (C)ORS. All rights reserved. | www.ors-rks.com