pika pika pika pika
Shqip   English   German  
Mireseerdhet!

Qendra "ORS" ofron shërbime në lemin e fizioterapisë dhe pajisje ndihmëse ortopedike
sipas njohurive më të reja mjekësore dhe teknike .

Në fokus të konsultimit dhe shërbimeve tona teknike qëndron njeriu me handikapin e
tij.

Qëllimi ynë është që çdo njëri me pengesa në aparatin levizës ,të marr pjesë
aktive në jetën e tij.

Qendra ORS ka një staf të kualifikuar dhe profesional të cilët ofrojnë shërbime të
fizioterapisë, pajisje ndihmëse ortopedike, këshilla dhe shërbim cilësor.

Bashkëpunimi me firmën ORS GmbH Orthopedie / Rehatechnik - Sanitetshaus me Seli
në Giessen të Gjermanise dhe kolegët Kosovarë na bënë që të jemi të parët në këtë
rajon me këtë kualitet dhe me një spektër kaq të gjërë të këtyre sherbimeve.

Për më shumë informata na vizitoni në rrugën kryesore Prishtinë-Fushë Kosovë.
2013 (C)ORS. All rights reserved. | www.ors-rks.com